Novinka v knihovně

Nenechte si ujít naši novinku v knihovně: The Controlling Concept: Cornerstone of Performance Management

The Controlling Concept: Cornerstone of Performance Management od Horváth & Partners Management Consultants je průvodce světem controllingu a jeho efektivní implementací do podnikové praxe. Kniha podrobně popisuje metody a nástroje controllingového řízení prostřednictvím modelu 'House of Controlling'. Autoři jasně vysvětlují, jak zavést controllingové mechanismy a přináší praktické příklady a organizační checklisty, které jsou výsledkem mnohaletých zkušeností Horváth & Partners z projektů doma i v zahraničí.

Tři důvody, proč si knihu přečíst:

1. Komplexní návod - Kniha nabízí ucelený pohled na controlling, včetně konkrétních metod a nástrojů, které můžete okamžitě aplikovat ve své firmě.

2. Praktické příklady - Obsahuje reálné případové studie a organizační checklisty, které vám pomohou lépe pochopit a implementovat controllingové procesy.

3. Expertní znalosti - Autoři čerpají z bohatých zkušeností společnosti Horváth & Partners, což zaručuje vysokou odbornou úroveň a praktickou využitelnost poskytovaných rad a doporučení.

Připojte se k mnoha profesionálům, kteří již využili této cenné příručky k zlepšení svého výkonového řízení a získejte konkurenční výhodu na trhu.